Köpvillkor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför följer vi Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen.

1. Produkterna
Moms och frakt inom Sverige ingår i alla priser.

De bilder som representerar respektive produkt skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende. Färger är ofta svåra att visa på ett korrekt sätt på olika bildskärmar.

Vid köp ingås avtal mellan kunden och Morphos.

2. Leveransvillkor
Produkterna skickas direkt från lager i Malmö. Leveranstid för respektive produkt anges tillsammans med produktinformation samt på din orderbekräftelse.

Om leveranstiden blir längre än vad som angivits i din orderbekräftelse, så meddelar vi dig detta så fort förseningen kommit oss tillkänna. Du har givetvis rätt att häva ditt köp i samband med detta.

3. Ångerrätt och byten

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.

Kontakta alltid oss på info@morphos.se innan du returnerar en vara, så får du information om returadress. Glöm inte att meddela ditt ordernummer för snabbare hantering.

Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden.

Återbetalning av ordersumman skall göras av Morphos inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits och godkänts.

3.1 Specialanpassad vara
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen §5 gäller inte sedvanlig ångerrätt om "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Detta villkor skall informeras om innan köpet och i samband med övrig produkttext. Om detta villkor inte anges i produktinformationen gäller sedvanligt ångerrätt.

4. Reklamation
Kontakta oss på info@morphos.se ifall du vill reklamera en vara. Glöm inte att meddela ditt ordernummer för snabbare hantering.

 Av oss får du då adressen som du ska skicka tillbaka produkten till. Vid reklamationsärenden står Morphos för returfrakten.

 Återbetalning av ordersumman ska göras av Morphos inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits.

5. Kortbetalning
Vi använder oss av kortbetalning genom PayPal, vilket möjliggör kortbetalning med VISA, Mastercard med flera. 

PayPal är en auktoriserad betalningsförmedlare som hjälper oss att kontrollera att kortet är giltigt för köp direkt mot din bank. De behandlar din betalkortsinformation på ett korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS. Detta innebär att dina betalkortsuppgifter hanteras på ett mycket säkert sätt. Inga kortuppgifter hanteras av Morphos.

6. Hantering av personuppgifter
Morphos sparar dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i vårt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Mejladresser lämnas inte ut till andra företag förutom de företag som hanterar betallösningen. Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part.

Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem, info@morphos.se.


7. Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

8. Försäljning till minderåriga
Morphos ingår endast avtal med myndig person. Det vill säga att du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss.


9. Övrigt
Morphos förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller på grund av att ett försäljningsobjekt utgått, har Morphos rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.

Morphos

Nikolaigatan 3, U1

214 21 Malmö

Sverige

Telefon: 0704-825202
E-mail: info@morphos.se

Org. nr. 760228-3918
Innehar F-skattebevis

Nyhetsbrev

Gilla Morphos på Facebook